Υλικά


λουκάνικα κομμένα σε χοντρά κομμάτια 500 γρ
αυγά 6
ντομάτα κονκασέ 125 γρ
τυρί φέτα σπασμένη με το χέρι 50 γρ
κρεμμυδάκια φρέσκα 0.2 ματσ.
Ελαιόλαδο 40 ml
αλάτι1 γρ


Εκτέλεση

1.Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε μαζί με τη φέτα και το αλάτι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουνε χρώμα.

2.Κατόπιν προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, την ντομάτα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.

3.Ρίχνουμε τα αυγά και περιμένουμε να ψηθεί η μια μεριά της, γυρνάμε να ψηθεί και η δεύτερη μεριά



Tip συνταγής
Συνταγή με αυξημένο κορεσμένο λίπος και αλάτι. Συνίσταται η περιστασιακή κατανάλωση του και η μετρημένη ποσότητα.