Υλικά
 
1 δόση από το αγαπημένο σας κέικ σοκολάτας (εγώ χρησιμοποιώ το κέικ σοκολάτας της Sitronella)
2 δόσεις βελούδινο σοκολατένιο frosting με τυρί κρέμα
13 πακέτα γκοφρετάκια Kit-Kat
2 σακουλάκια χρωματιστά κουφετάκια σοκολάτας
1 κορδέλα
 
Εκτέλεση
 

1 Φτιάχνουμε το κέικ σύμφωνα με τη συνταγή.
2. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά και στη συνέχεια το χωρίζουμε σε δυο πάτους.
3. Φτιάχνουμε το frosting σύμφωνα με τη συνταγή.
4. Απλώνουμε το μισό frosting ανάμεσα στους δυο πάτους και με το υπόλοιπο καλύπτουμε όλη την επιφάνεια της τούρτας
(από πάνω και γύρω-γύρω).
5. Βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου, μέχρι να “σφίξει”.
6. Εν τω μεταξύ, χωρίζουμε τα γκοφρετάκια μεταξύ τους, χωρίς να ανοίξουμε τη συσκευασία τους (για να μην μας λιώσουν στα χέρια) και στη συνέχεια αφαιρούμε τις συσκευασίες και αδειάζουμε τα γκοφρετάκια σε ένα μπολ.
7. Σκορπάμε στην επιφάνεια της τούρτας άφθονα χρωματιστά σοκολατένια κουφετάκια (πυρ… κατά βούληση).
8. Καταναλώνουμε… μετά μανίας!
9. Βγάζουμε την τούρτα από το ψυγείο και τοποθετούμε τα γκοφρετάκια γύρω-γύρω, σχηματίζοντας ένα τείχος.
10. Τα σταθεροποιούμε με την κορδέλα.
11. Σκορπάμε στην επιφάνεια της τούρτας άφθονα χρωματιστά σοκολατένια κουφετάκια (πυρ… κατά βούληση).