Ο Όμιλος Υπεραγορών Mas, σήμερα ανακοίνωσε την έναρξη Μεγάλου Διαγωνισμού με δώρο ένα ολοκαίνουργιο Suzuki Vitara Strong Hybrid 1,500 κυβικών αξίας €27,500 της A. Trikomitis Group, που θα χαρίσει στιλάτες διαδρομές και μια πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία στον μεγάλο νικητή.

Μέσω του διαγωνισμού o Όμιλος Υπεραγορών Mas, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες και χρήστες της εφαρμογής “Mas&WIN!” των 55 Υπεραγορών Mas Παγκύπρια να διεκδικήσουν το ολότελα νέο Suzuki Vitara Strong Hybrid.

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 31/12/24. Η συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού στο διαγωνισμό, θα γίνεται πάρα πολύ εύκολα και προϋποθέτει μόνο ένα πολύ απλό βήμα, την αγορά προϊόντων από τις Υπεραγορές Mas χρησιμοποιώντας την εφαρμογή “Mas&WIN!”.

Με αθροιστικές αγορές αξίας €40 με την χρήση της εφαρμογής “Mas&WIN!”, αυτόματα θα κερδίζεις μία συμμετοχή ενώ θα έχεις και δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών ανάλογα με το ύψος των αγορών που κάνεις κάθε φορά που ψωνίζεις στις Υπεραγορές Mas.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα παραλάβει το νέο Suzuki Vitara αξίας €27,500 σε ειδική τελετή που θα  πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της A. Trikomitis Group, στην Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους & προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο www.mas.com.cy

Suzuki Vitara 1,5L Strong Hybrid:

Ο νέος κινητήρας DUALJET 1.500 κυβικών προσφέρει υψηλή οικονομία καυσίμου, χαμηλές εκπομπές ρύπων, ισχυρές επιδόσεις και άφθονη απόδοση ροπής. Το νέο ισχυρό, συμπαγές και ελαφρύ υβριδικό σύστημα προσφέρει υβριδική και ηλεκτροκίνητη οδήγηση. Αποτελείται από τον 1.5 κινητήρα DUALJET, έναν ηλεκτροκινητήρα (MGU), αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων AGS και την μπαταρία ιόντων λιθίου 140V. Ο υψηλής απόδοσης ηλεκτροκινητήρας MGU επιτρέπει την ηλεκτροκίνητη οδήγηση (EV) τροφοδοτώντας το όχημα και βοηθώντας τον κινητήρα να επιταχύνει.  Όταν το αυτοκίνητο κινείται με σταθερή ταχύτητα, ο ηλεκτροκινητήρας MGU χρησιμοποιεί την ισχύ του κινητήρα για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια (φορτίζοντας την μπαταρία) προκειμένου να επεκταθεί το εύρος και η συχνότητα της ηλεκτροκίνητης οδήγησης επιτυγχάνοντας μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και αθόρυβη οδήγηση. Κατά την επιβράδυνση, πραγματοποιείται ανάκτηση κινητικής ενέργειας η οποία εξασφαλίζει την επαναφόρτιση της μπαταρίας και τη διατήρηση της επαρκούς ισχύος της.
Το αυτόματο κιβώτιο AGS προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός χειροκίνητου αλλά και αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων παρέχοντας ταυτόχρονα την αίσθηση της άμεσης αλλαγής ταχυτήτων και την ευκολία των αυτόματων αλλαγών. Οι έξι ταχύτητες και οι βέλτιστες σχέσεις μετάδοσης συμβάλλον στην εξαιρετική οικονομία καυσίμου.