Υλικά

  • 1. μπανάνα
  • γιαούρτι
  • μέλι
  • ταχίνι
  • σκόνη κακάο
  • λιαστοί χουρμάδες
  • νερό
Εκτέλεση
  1. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τους χουρμάδες και τους πλένουμε. Τους βάζουμε για μούλιασμα σε 1 φλιτζάνι νερό για 1 ώρα.
  2. Στη συνέχεια τους τοποθετούμε στο μπλέντερ υψηλής ταχύτητας μαζί με την μπανάνα, τη χαρουπόσκονη, το ταχίνι, το μέλι και το ελληνικό γιαούρτι.
  3. Το ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
  4. Σερβίρουμε σε ποτήρι και πασπαλίζουμε με χαρουπόσκονη, βάζουμε καλαμάκι.