Υλικά

  • 1 μερίδα
  • 2 φιλέτα παγκάσιους
  • 2κ.σ λάδι
  • 2 κ.σ μουστάρδα
  • ½ λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Ξεπαγώνουμε τα δύο φιλέτα.
  2. Προσθέτουμε σε ένα μπολ το λάδι, την μουστάρδα & το λεμόνι και τα ανακατεύουμε.
  3. Στη συνέχεια τα αλείφουμε από πάνω & από κάτω με ένα πινέλο.
  4. Μετά, ρίχνουμε το θυμάρι (και από τις δύο πλευρές) & τα μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
  5. Κλείνουμε την λαδόκολλα στη μέση και μετά προς το κέντρο. Τέλος, το γυρίζουμε ανάποδα.
  6. Ψήνουμε για 30′ από την μια μεριά και για 15 ‘ από την άλλη χωρίς να αφαιρέσουμε την λαδόκολλα.