2. Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το μπέικον για να γίνει τραγανό. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγο ακόμη. Σβήνουμε με το κρασί.
3. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά από τη κατσαρόλα στο τηγάνι με το μπέϊκον και τα κολοκυθάκια.
4. Ανακατεύουμε τα αυγά με την κρέμα και περιχύνουμε στα μακαρόνια. Προσθέτουμε με λίγο αλάτι και τη μισή από την παρμεζάνα και ανακατεύουμε.
5. Σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.