Υλικά

  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
  • μπέικιν πάουντερ 2 γρ
  • τριμμένη κανέλα σκόνη 8 γρ
  • φρέσκο βούτυρο αγελαδινό μαλακωμένο 120 γρ
  • κρυσταλλική ζάχαρη 90 γρ
  • καστανή ζάχαρη 120 γρ
  • αυγό 1
  • αλάτι 2 γρ
  • βανίλιες 2

 

   Εκτέλεση

1.Κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε σε αυτό όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα χρησιμοποιώντας μίξερ χειρός.

2.Βάζουμε τα μπισκότα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους180°C για 15’.

3.Πριν τα φουρνίσουμε τα πασπαλίζουμε ελαφρά με λίγη καστανή ζάχαρη.