Οι συνταγές mas! Εσπρέσο Πανακότα
Εσπρέσο Πανακότα Υλικά • ζελατίνη (6 φύλλα) • κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (700 γρ.) • φρέσκο γάλα πλήρες (150 γρ.) • ζάχαρη καστανή (60 γρ.) • βανίλια (1 φασόλι) • ζάχαρη κρυσταλλική (220 γρ.) • νερό (60 γρ.) • δυνατός ζεστός ΚΑΦΕΣ ΕΣΠΡΕΣΟ (1 φλ.)
Οι συνταγές mas! Στικς λουκάνικα πανέ!
Στικς λουκάνικα πανέ! Υλικά • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (130 γρ.) • Καλαμποκάλευρο (90 γρ.) • Ζάχαρη (1 κ.γλ.) • μπείκιν πάουντερ (2 κ.γλ.) • αυγό (1 τεμ) • Φρέσκο γάλα (180 ml) • Λουκανικάκια (1 συσκ.) • Ηλιέλαιο (200 ml)
Οι συνταγές mas! Δροσερές Ροζ Ροζέτες
Δροσερές Ροζ Ροζέτες Υλικά πατάτες καθαρισμένες , κομμένες σε κύβους (1 κιλό) κρέμα γάλακτος (80 ml) βούτυρο (80 γρ.) παρμεζάνα τριμμένη (100 γρ.) κρόκοι αβγών (2 τεμ) τσάιβς ψιλοκομμένο (0.5 ματσάκι) Άνηθο ψιλοκομμένο (0.5 ματσάκι) αλάτι (1 πρέζα) πιπέρι (1 πρέζα) καπνιστός σολομός (400 γρ.)
Οι συνταγές mas ! Αρωματικά Tυρομπαλάκια
Αρωματικά Tυρομπαλάκια mix τυριών (180 γρ.) κεφαλοτύρι (180 γρ.) Ρεγκάτο (180 γρ.) ασπράδια αυγών (2 τεμ.) αυγό (1 τεμ.) κορν φλάουρ (2 κ.σ. ) δυόσμο (0.5 ματσάκι) θυμάρι (0.5 ματσάκι) αλάτι (1 πρέζα) πιπέρι (1 πρέζα) λάδι για τηγάνισμα (200 ml)
Οι συνταγές mas! Choco Shots
https://youtu.be/ku8CoxLmsrw Σφηνάκια με γκανάζ (ganache) σοκολάτας γάλακτος Yλικά • κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά (600 γρ.) • μέλι (70 γρ.) • κουβερτούρα (200 γρ.) • κουβερτούρα γάλακτος (500 γρ.) • Κόκκινα φρούτα για διακόσμηση (15 τεμ.)
Οι συνταγές mas! Τραγανές μπουκιές κοτόπουλου σε κρούστα φυστικιού
https://youtu.be/NrOTlAWj8VE Υλικά Στήθος κοτόπουλου 3 τεμ. Φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα 180 γρ. Ψίχουλα ψωμιού ή φρυγανιά 50 γρ. Μουστάρδα 8 κ.σ. Ξερός βασιλικός 2 κ.σ. Εστραγκόν 1 κ.σ. Μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 κ.σ. Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο 5 κ.σ. Αλάτι 1 πρέζα Φρεσκοκομμένο πιπέρι 1 πρέζα Εκτέλεση 1. Βάζουμε τα φιστίκια στο μπλέντερ τα χοντροτρίβουμε και τα ανακατεύουμε με την φρυγανιά σε απλωτό σκεύος. 2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με τα αρωματικά, το πιπέρι και το αλάτι. 3. Κόβουμε τα φιλέτα σε λωρίδες και τα αλείφουμε καλά με το μίγμα μουστάρδας-μυρωδικών και κατόπιν τα κυλάμε στο φιστίκι, να καλυφθούν παντού. [...]