Υλικά
αρνίσιο μπούτι
Εκτέλεση
1. Απλώνουμε στη λαδόκολλα τις πατάτες ροδέλα, και τα μυρωδικά.
2. Σκορπάμε τα σκόρδα με τη φλούδα τους επάνω στα μυρωδικά.
3. Βάζουμε το τυρί σε μία στρώση και ακουμπάμε επάνω το μπούτι.
4. Στύβουμε επάνω του το λεμόνι και το αλείφουμε καλά.
5. Περιχύνουμε το μπούτι με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
6. Στην συνέχεια κλείνουμε τριγύρω τη λαδόκολλα σε πακέτο και το δένουμε με το μαγειρικό σπάγκο.
7. Ακουμπάμε το πακέτο καλά κλεισμένο σε λαμαρίνα και το ψήνουμε για 2.5 ώρες στους 180 βαθμούς C.
8. Ανοίγουμε την λαδόκολλα και το μεταφέρουμε ολόκληρο σε ξύλο κοπής ή σε πιατέλα.