Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, το βούτυρο, τη ζάχαρη ,το ξύσμα από πορτοκάλι , και το αλάτι και τα ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να πάρουν βράση και να αποκτήσουμε μια παχύρρευστη κρέμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε στο μείγμα της κατσαρόλας την βανιλίνη και τα αυγά ένα –ένα ανακατεύοντας.
Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο πυρέξ και τα φύλλα κρούστας ένα ένα και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο, απλώνοντάς τα στην επιφάνειά του. Αδειάζουμε από πάνω την κρέμα και την απλώνουμε καλά.
Γυρίζουμε προς τα μέσα τις άκρες των φύλλων που εξέχουν από το πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για περίπου 80 λεπτά, μέχρι η κρέμα να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.