Υλικά
- λουκάνικα κομμένα σε χοντρά κομμάτια 500 γρ
- αυγά 6
- ντομάτα κονκασέ 125 γρ
- τυρί φέτα σπασμένη με το χέρι 50 γρ
- κρεμμυδάκια φρέσκα 0.2 ματσ.
- Ελαιόλαδο 40 ml
- αλάτι1 γρ
Εκτέλεση
1.Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε μαζί με τη φέτα και το αλάτι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουνε χρώμα.
2.Κατόπιν προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, την ντομάτα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.
3.Ρίχνουμε τα αυγά και περιμένουμε να ψηθεί η μια μεριά της, γυρνάμε να ψηθεί και η δεύτερη μεριά
Tip συνταγής
Συνταγή με αυξημένο κορεσμένο λίπος και αλάτι. Συνίσταται η περιστασιακή κατανάλωση του και η μετρημένη ποσότητα.