Για τα Μπισκότα Βουτύρου: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός απο τις σταγόνες σοκολάτας. Δημιουργούμε μια μαλακιά ζύμη και στο τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε σε φύλλο 2 χιλιοστών.
Κόβουμε με 1 κουπάτ σε μέγεθος και σχήμα της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.