Υλικά 
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης, εκτός από το αλεύρι, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το προσθέτουμε σταδιακά. Ζυμώνουμε ελαφρά για λίγο για να βγει η ζύμη αφράτη.
  3. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20’. Στρώνουμε με τον πλάστη τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας χρησιμοποιώντας κουπ πατ.
  4. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 160? C για 25’ και τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά.
  5. Τα βουτάμε στο ζεστό σιρόπι για 20’’ από κάθε πλευρά και τα βάζουμε να στραγγίσουν σε μία σχάρα.
  6. Μόλις κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με χοντροκομμένα καρύδια.