Υλικά
250 ml. καλαμποκέλαιο Mr. Grand50 ml. μπράντυ180 ml. χυμό μανταρίνι5 γρ. σόδα φαγητού200 γρ. ζάχαρη my Sugar2 γρ. κανέλα Mr Grand2 γρ. τριμμένο γαρύφαλλο Mr Grand1000 γρ. αλεύρι μασούτης από τον τόπο μαςΞύσμα από ένα πορτοκάλι 500 γρ. καρύδια για το σερβίρισμα Mr Grand5 κ.σ. μ έλι ανθέων για το μέλωμα μασούτης από τον τόπο μας700 γρ. ζάχαρη my Sugar550 ml. νερό1 μανταρίνι κομμένο στη μέση 1 ξύλο κανέλας 130 γρ. μέλι μασούτης από τον τόπο μας1 ξύλο κανέλας (Βράζουμε για 5 λεπτά)
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης, εκτός από το αλεύρι, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το προσθέτουμε σταδιακά. Ζυμώνουμε ελαφρά για λίγο για να βγει η ζύμη αφράτη.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20’. Στρώνουμε με τον πλάστη τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας χρησιμοποιώντας κουπ πατ.
- Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 160? C για 25’ και τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά.
- Τα βουτάμε στο ζεστό σιρόπι για 20’’ από κάθε πλευρά και τα βάζουμε να στραγγίσουν σε μία σχάρα.
- Μόλις κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με χοντροκομμένα καρύδια.