Υλικά

Για τη ζύμη:

  • 1 ποτήρι χλιαρό νερό
  • 1 φακελάκι μαγιά ξερή
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 350γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Για τη γέμιση:

  • 350γρ. τοματάκια
  • 3 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 χούφτα φύλλα βασιλικού
  • Ρίγανη
  • 5 φρέσκα μανιτάρια
  • 3 μπαλάκια μοτσαρέλα
  • 8 φέτες μπέικον
  • 3 αβγά