Υλικά:
Για τη ζύμη:
- 1 ποτήρι χλιαρό νερό
- 1 φακελάκι μαγιά ξερή
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 350γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Για τη γέμιση:
- 350γρ. τοματάκια
- 3 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 χούφτα φύλλα βασιλικού
- Ρίγανη
- 5 φρέσκα μανιτάρια
- 3 μπαλάκια μοτσαρέλα
- 8 φέτες μπέικον
- 3 αβγά